Fraai wonen “Tijsjes’ Erf”

Het project Tijsjes’ Erf is kleinschalig en uniek door het beschutte karakter en de slechts 6 woningen (waarvan 5 voor de verkoop, v.a. € 899.000 von).

Kenmerkend is de bijzondere ligging aan de historische Tijsjesdijk te Rhoon (gemeente Albrandswaard). Hierdoor is sprake van een unieke locatie die vraagt om een doordachte en respectvolle invulling.

Door de woningen te adresseren aan een gemeenschappelijk Erf en door de architectuurkeuze voor het type Schuurwoningen ontstaat een informele en aangename compositie van gebouwen, kenmerkend voor een (boeren) erf. Op de verkaveling is dit goed te zien.

De impressies en het filmpje geven u een goed sfeerbeeld van de toekomstige uitstraling.

Video-impressie van kavel 2 naar kavel 7 (NB: zie tekeningen voor de opties)

Er sprake van 2 woningtypes, een langwerpig ontwerp (type Schuur) en een meer vierkant ontwerp (type Stolp/Stolp+). De eventuele aanbouw is optioneel en de vloeroppervlakte beloopt van 165 tot 243 m2 GBO. De kavels variëren in grootte tussen de circa 501 en 660 m2.

Rhoon ligt direct ten zuiden van Rotterdam. Het heeft een karaktervol centrum met veel voorzieningen en uitstekende verbindingen met de gehele regio (o.a. eigen metro halte). De omgeving is met o.a. het Kasteel van Rhoon en de Rhoonse Grienden aangenaam groen.

Indien u op de hoogte gehouden wilt worden dan kunt u contact met ons of de makelaar opnemen.