Vijf unieke woningen

In totaal zijn 5 woningen beschikbaar, prijzen vanaf € 899.000 v.o.n.

Kavel 3 (VERKOCHT)

Een ruime en eigentijdse woning (type Stolp) met een voorname entree, royale (leef)keuken, woonkamer en 4 slaapkamers. De donkere kleur van de antraciet houten gevels en antraciete dakpannen maakt deze woning tot een ingetogen blikvanger.

Van links naar rechts: 3, 4 en achteraan 5

Kavel 4 (VERKOCHT)

De lichte gevels met donkere accenten en rode dakpannen maakt van deze woning (type Stolp) een zelfbewuste eigentijdse verschijning. Een heerlijke woning met een voorname entree, royale (leef)keuken, woonkamer, badkamer en 4 slaapkamers.

Interieur impressie 3 en 4

Kavel 5 (VERKOCHT)

Deze woning (type Schuur) is one-of-a-kind. Volledig opgetrokken uit antraciet zinklook metaal voelt deze woning gelijk natuurlijk en robuust aan. De woning presenteert zich richting de zonnige tuin. De woonkeuken met veel glas wordt het bruisende hart van deze woning. Standaard zijn er 4 slaapkamers.

Kavel 6 (VERKOCHT)

Aan de tuinzijde maakt deze woning (type Schuur) een statement met accentgevel voorzien van een fraaie luifel en veel licht. De kleurenstelling is subtiel met lichte houten gevels en een lichtgekleurd zinklook dak. Bij deze woning is er de optie van een vergrote aanbouw. Op de verdieping zijn de badkamer en de 4 slaapkamers.

Kavel 7 (informeer bij Greveling Makelaardij)

Deze woning bij de entree van het project is extra ruim en heeft 2 gezichten. Richting het erf is de antraciete uitstraling een baken van herkenning. Aan de tuinzijde is de architectuur licht en symmetrisch van opzet afgerond met een fraaie luifel. De aanbouw en de 2e badkamer zijn standaard inbegrepen. De 2e verdieping is volwaardig in te richten met 2 extra kamers.

Van links naar rechts: 7, 6, 5 en 4 (gedeeltelijk)

Opties

Er zijn vele mogelijkheden de woningen te personaliseren, zoals de aanbouw (met verschillende indelingsvarianten), de vergrote schuifpui, extra glas in de accentgevel, dubbel zinklook dakkapel, extra badkamer, extra zonnepanelen (van Bijna Energie Neutraal naar Nul-op-de meter), een laadpaal. Laat u door de makelaar voorlichten.